MediaWiki:Apihelp-query+contenttranslationsuggestions-param-seed/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

По основно, предлозите се даваат по произволен редослед. Ако сакате секој предлог да се дава само еднаш при употреба на ограничување и почетно место, ќе мора да укажете семе за сите тие барања.