MediaWiki:Apihelp-query+cxtranslatorstats-param-translator/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Корисничко име на преведувачот. Овој параметар е незадолжителен. Ако не е зададен, ќе се земе тековно најавениот корисник..