MediaWiki:Apihelp-query+flagged-extended-description/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ако една страница е означена, се добиват следниве параметри:

stable_revid
Назнака на најновата стабилна преработка.
level
level_text
Највисокиот степен на провереност на страницата.
pending_since
Доколку има тековни непроверени преработки на таа страница, го покажува датумот и времето на првата.

Ако страницата има поставки за заштита, ќе се дадат следниве параметри:

protection_level
Правото што треба да го има корисникот за да биде изземен од проверка на неговите уредувања (преработки).
protection_expiry
Кога истекува заштитата.