MediaWiki:Apihelp-query+geosearch-param-prop/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Кои дополнителни координатни својства да се дадат. (Својства што секогаш се даваат: lat, lon и или primary или secondary како Булова ознака.)