MediaWiki:Apihelp-query+gettingstartedgetpages-param-count/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Побарај број; ќе се обиде да го даде точниот број, но може да даде помалку, доколку не се најдат повеќе по неколку обиди