MediaWiki:Apihelp-query+gettingstartedgetpages-param-excludedtitle/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Полниот насклов на страницата што треба дас е изземе од списокот; се користи и како појдовен наслов за предлозите, според дадена страница