MediaWiki:Apihelp-query+globalblocks-param-ip/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Дај ги сите блокови што се однесуваат на оваа IP-адреса или CIDR-опсег, заклучно со опсежните. Не може да се користи заедно со $1addresses. Не се прифаќаат CIDR-опсези пошироки од /16.