MediaWiki:Apihelp-query+globaluserinfo-param-id/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Глобална назнака на корисникот за кој треба да се дадат информации. Ако обете $1user и $1id се изоставени, по основно се дава тековниот корисник.