MediaWiki:Apihelp-query+messagegroups-param-root/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кога се користи форматот „дрво“, наместо да се започне од најгоното ниво, започни од дадената група пораки, која мора да биде насобрана. Кога се користи рамен формат, ќе се даде само укажаната група.