MediaWiki:Apihelp-query+pageimages-param-prop/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кои информации да се дадат:

thumbnail
URL-адреса и димензии на сликата поврзана со таа страница (ако ја има).
name
Наслов на сликата.