MediaWiki:Apihelp-query+threads-param-rendermaxdepth/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Најголемата продорност на одговори за приказ во исписот пред да се прикаже врската „Прикажи X одговори“ наместо одговори.