MediaWiki:Apihelp-query+unreadnotificationpages-param-grouppages/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Групните страници за разговор заедно со нивните предметни страници и групните известувања неповрзани со страница заедно со корисничката страница на тековниот корисник.