MediaWiki:Apihelp-sitematrix-extended-description/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Кодот (технички, dbname/wikiid) е или јазичниот код + проектниот код за содржински проекти или поддоменот + главниот домен за сите останати.