MediaWiki:Apihelp-visualeditor-param-basetimestamp/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Nalika nyimpen, setèl iki nyang cap wektu nalika rèvisi digawé murih bisa nglacak cengkah besutan.