MediaWiki:Apihelp-wbcreateclaim-param-baserevid/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Бројчената назнака на преработката на која ќе се заснова измената. Ова се користи за пронаоѓање на спротиставености при зачувувањето.