MediaWiki:Apihelp-wbeditentity-param-baserevid/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Бројчената назнака на преработката врз која ќе се заснова измената. Ова се користи за утврдување на спротиставености при зачувувањето.