MediaWiki:Apihelp-wbeditentity-param-clear/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ако е зададено, целата единица ќе се испразни пред обработка. Единицата нема да се зачув ако е исполнета со податоци „data“, можеби со изземени делови.