MediaWiki:Apihelp-wikilove-extended-description/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

ВикиЉубов е позитивна порака што му ја оставате на разговорната страница на некој корисник преку згоден посредник со предзададени или месно зададени шаблони. Ова дејство го става укажаниот викитекст на извесна разговорна страница. За статистички цели се заведува типот и други податоци.