MediaWiki:Apihelp-zeroportal-param-type/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Какви информации за бесплатниот портал се потребни:

carriersnoips
Главни поставки за сите носители, изземајќи IP-адреси.
proxies
Список на сите IP-адреси на застапниците (pages begin with "-").
carriers
Список на сите IP-адреси на сите носители.
analyticsconfig
Податоци во форматот наложен од аналитиката.