MediaWiki:Apisandbox-results-login-suppressed/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Барањето е обработено како одјавен корисник бидејќи може да се употреби за заобиколување на истоизворната безбедносна мерка. Имајте на ум дека автоматската работа со извршнички шифри не работи правилно со вакви барања, па затоа ќе треба да ги пополните рачно.