MediaWiki:Apiwarn-echo-deprecation-timestampformat/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Изводниот формат MW за датуми и време тука е застарен. Во иднина, за таа намена ќе се користи исклучиво ISO 8601. Прилагодете го клиентот и наместете го timestampFormat на ISO_8601.