MediaWiki:Articlefeedback-emailcapture-response-body/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Здраво!

Ви благодариме што изразивте интерес да помогнете во развојот на translatewiki.net.

Потврдете ја вашата е-пошта на следнава врска:

$1

Можете да ја посетите и страницата:

$2

Внесете го следниов потврден кон:

$3

Набргу ќе ви пишеме како можете да помогнете во подобрувањето на translatewiki.net.

Ако го немате побарано ова, занемарате ја поракава, и ние повеќе ништо нема да ви испраќаме.

Ви благодариме и сè најдобро, Екипата на translatewiki.net