MediaWiki:Autoblockedtext/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Adresa juej e IPs âsht bllokue automatikisht meqenëse âsht përdorë prej nji përdoruesi tjetër, i cili âsht bllokue prej $1. Arsyeja e dhânë âsht kjo:

$2
  • Fillimi i bllokimit: $8
  • Përfundimi i bllokimit: $6
  • I bllokuemi i synuem: $7

Mundeni me kontaktue $1 ose ndonji administrator për me diskutue bllokimin.

Nuk mundeni me shfrytëzue funksionin 'dërgo email këtij përdoruesi' përveç nëse keni specifikue adresë emaili në parapëlqimet e llogarisë dhe nuk jeni bllokue.

Adresa juej aktuale e IP âsht $3, dhe ID e bllokimit âsht #$5. Ju lutemi përfshini këto shenime në të gjitha shkresat që i bâni.