MediaWiki:Azharauth-technicaldifficulty/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Се појави грешка помеѓу нашиот опслужувач и надворешниот опслужувач што ја доставува личната исправа. Ви предлагаме да се обидете со поинаков начин на заверка. Ако се обраќате на техничка поддршка, кодот на грешката гласи $1.