MediaWiki:Centralauth-admin-delete-description/nl

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Door het verwijderen van de globale account worden alle lokale accounts losgekoppeld, en kan de globale naam ingenomen worden door een andere gebruiker. Alle lokale accounts blijven bestaan.