MediaWiki:Coursepage-edit-deleted/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pèngetan: Sampéyan nggawé manèh sawijining kuliah sing wis tau dibusak.

Mangga digagas manèh apa patut nerusaké nggawé kuliah iki manèh. Log pambusakan kanggo kuliah iki sumadhiya ing ngisor: