MediaWiki:Coursepage-epundelete-failed-norevs/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Gagal mbatalaké mbusak kuliah $1. Kuwi ora nduwé benahan kanggo dibatalaké pambusakané.