MediaWiki:Createaccount-text/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ana wong sing gawe akun nggo alamat imel-e Rika nang translatewiki.net ($4) nganggo jeneng "$2", lan tembung sandhi "$3". Rika mendingan mlebu log disit lan ganti tembung sandine sekiye.

Rika teyeng nglirwakna pesen kiye anggere akun kiye kuwe jebule anu salah gawe.