MediaWiki:Createaccount-text/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Dikush ka përdorur adresën tuaj për të hapur një llogari tek translatewiki.net ($4) të quajtur "$2" me fjalëkalimin "$3". Duhet të hyni brenda dhe të ndërroni fjalëkalimin tani nëse ky person jeni ju. Përndryshe shpërfilleni këtë mesazh.