MediaWiki:Createaccount-text/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Aya nu nyieun akun pikeun alamat surélék anjeun di translatewiki.net ($4) maké sandiasma "$2" kalawan kecap sandi "$3". Anjeun kudu asup log sarta ngaganti kecap sandina.

Mun ieu akun dijieun alatan éror, ulah diwaro.