MediaWiki:Createacct-another-realname-tip/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Jeneng asli kuwe ora kudu. Angger Rika milih arep ngaweh, kiye bakal digunakna nggo aweh atribut maring kasil kerjaane Rika.