MediaWiki:Crossnamespacelinks-summary/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kaca iki mènèhi daftar pranala saka sawijining kaca ing bilik nama utama menyang kaca liya ing bilik nama liya (kejaba bilik-bilik nama Special, Talk, Project lan Template), sing ora dianjuraké kanggo dienggo.