MediaWiki:Crosswikiblock-autoblock/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Автоматски блокирај ја последната IP-адреса употребена од овој корисник, и сите подоцнежни IP-адреси од кои ќе се обиде да уредува