MediaWiki:Crosswikiunblock-header/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Оваа страница овозможува одблокирање на корисници на други викија. Проверете дали ви се дозволени такви постапки на ова вики, и дали вашите постапки се во согласност со сите правила.