MediaWiki:Cx-beta-desc/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Një vegël për t'i përkthyer lehtësisht faqet në gjuhën tuaj. Fillo përkthimin nga Kontributet tuaja, dhe modifikoni ato me modifikuesin tonë anë-për-anë, të dizajnuar posaqërisht për përkthim. Disa nga veglat janë në dispozicion vetëm për disa gjuhë të caktuara.