MediaWiki:Cx-lost-session-draft/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Sési panjenengan wis kadaluwarsa. Besutané panjenengan ora bisa disimpen manawa panjenengan ora mlebu manèh sarana jendhéla liya.