MediaWiki:Cx-mt-abuse-warning-text/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Përkthimet e makinës janë të ofruara vetëm si templatë. Ju duhet të kontrolloni që përmbajtja të jetë e saktë dhe të lexohet rrjedhshëm në gjuhën tuaj.