MediaWiki:Cx-notification-hundredth-translation/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Panjenengan wis ngrampungaké 100 pertalan! Pambudidayané panjenengan hébat! Dum pawarta iki marang liyané.