MediaWiki:Cx-page-old-revision-loaded/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pertalan iki dijupuk saka vèrsi isi sing lawas. Kaca sumberé bokmenawa wis [$1 akèh owahé]. Panjenengan bisa mbanjuraké pertalan iki utawa miwiti manèh nganggo kontèn sing anyar.