MediaWiki:Cx-specialpage-enable-betafeature/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pertalan Kontèn iku piranti kanggo mertal kaca nyang basa asliné panjenengan kanthi rikat. [$1 Mangga dijajal!]