MediaWiki:Mwoauth-verified/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

На извршникот не му е дозволен пристап до МедијаВики во ваше име.

За да ја довршите постапката, на извршникот укажете му ја следнава контролна вредност: $1