MediaWiki:Mwoauthconsumerregistration-need-emailconfirmed/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Мора да ја потвтдите вашата е-пошта пред создавање на прилози со OAuth. Задајте и потврдете ја е-поштата преку вашите кориснички нагодувања.