MediaWiki:Mwoauthlistconsumers-callbackisprefix/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.