MediaWiki:Noarticletext-nopermission/map-bms

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Sekiye ora ana teks nang kaca kiye. Rika teyeng nggoleti judul kaca kiye nang kaca-kaca liyane, utawa goleti log sing ana gandengane, ningen Rika ora olih nggawe kaca kiye.