MediaWiki:Nonunicodebrowser/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Вашиот прелистувач не поддржува Уникод. Постои решение што овозможува безбедно да уредување страници: во полето за уредување не-ASCII знаците ќе се јавуваат како хексадецимални кодови.