MediaWiki:Notification-bs-responsibleeditors-move-body/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Страницата „$2“, чиј одговорен уредник сте Вие, е преместена на „$4“ од $1. Откако ќе се најавите, можете да ја отворите тука: $5