MediaWiki:Notification-bs-responsibleeditors-revoke-body/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

$1 ја отповика одговорноста за страницата „$2“. Откако ќе се најавите на викито, можете да ја отворите преку оваа врска: $3. Ако имате прашања, обратете се на $1.