MediaWiki:Notification-bundled-header-login-fail/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Имаше $1 неуспешни обиди за најава со вашата сметка откако последен пат се најавивте. Ако тоа бевте вие, тогаш занемарете ја поракава. Ако не бевте вие, тогаш обезбедете ја сметката со силна лозинка.