MediaWiki:Optin-survey-intro/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ви благодариме што ја пробавте Бета. Би сакале да знаеме што мислите за нашиот нов посредник, и затоа би ценеле доколку го пополните прашалникот подолу (незадолжително) пред да стиснете на „⧼optin-submit-out⧽“.