MediaWiki:Ores-rcfilters-goodfaith-whats-this-body/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Këto parashikime për besueshmërinë e përdoruesit janë bërë nga një shërbim i makinës mësuese e trajnuar në një grup të madh të redaktimeve të shënuara nga redaktorët njerëzor. Filtra më të striktë dhe saktë gjejnë më pak pozitive fallco por humbasin më shumë nga objektivi. Filtra më pak të saktë gjejnë më shumë nga objektivi i tyre, por ata gjithashtu gjejnë më shumë pozitive fallco.